Cestovinový šalát s pečeným kuracím mäsom

Cestovinový šalát s pečeným kuracím mäsom

Cestovinový šalát s pečeným kuracím mäsom je jeden z množstva cestovinových šalátov, ale predsa vám zachutí trochu inak. Každý recept sa v niečom odlišuje a v tomto je chuť postavená na dresingu s horčicou a medom. Príprava je naozaj rýchla a zvládne ju každý.

Ingrediencie

  • 400 gcestoviny

  • soľ

  • 4 PLmajonéza

  • 1 PLhorčica

  • 1 PLmed

  • mleté čierne korenie

  • 2 ksjarná cibuľka

  • 4 kscherry paradajky

  • 300 gpečené kuracie mäso

  • 1 vetvičkačerstvá bazalka na dozdobenie

Postup

  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale. Precedíme ich a necháme odkvapkať.

  2. V mise zmiešame majonézu, horčicu, soľ, korenie, med a dresing premiešame s cestovinami.

  3. Cibuľky nakrájame na tenké kolieskam paradajky na kúsky a všetko premiešame s pripravenými cestovinami. Pridáme natrhané kuracie mäso a pri podávaní ozdobíme bazalkou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Šaláty
Hlavné jedlá
Večera
Cestoviny a pizza
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.