Obrátené rezne s cibuľou a petržlenovou vňaťou

Obrátené rezne s cibuľou a petržlenovou vňaťou

Tak efektné obrátené rezne s cibuľou a petržlenovou vňaťou si jednoducho musíte dopriať. Vyzerajú zaujímavo, ich príprava nie je zložitá a tá vôňa a chuť. Už asi viete, čo si najbližšie dáte na obed.

Ingrediencie

  • 600 gbravčové stehno

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 1 ČLsušený cesnak

  • 1 ČLhorčica

  • strúhanka

  • 2 ksvajcia

  • 50 mlaž 100 ml mlieko

  • 1 hrsťnasekaná petržlenová vňať

  • rastlinný olej na smaženie

  • 2 kscibuľa

  • 100 gmaslo

Postup

  1. Mäso očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Potom ho naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme sušeným cesnakom a potrieme horčicou. Obalíme v strúhanke, ktorú do mäsa vtlačíme prípadne vklepeme. Potom plátky obalíme v osolených prešľahaných vajciach s trochou mlieka a nasekanou petržlenovou vňaťou. Na panvici opečieme z oboch strán do zlatista.

  2. Mäso vyberieme z panvice a na tej istej panvici orestujeme cibuľu nakrájanú na pásiky. Preložíme do pekáča, na ňu rozprestrieme mäso, pridáme kúsky masla, podlejeme vodou a pečieme pri 200 °C asi 25 minút.

  3. Rezne podávame napríklad s pučenými zemiakmi a nakrájanou zeleninou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
Slovensko
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.