Pečené bravčové plece so špenátom

Pečené bravčové plece so špenátom

Milovníci mäsa budú pečené bravčové plece so špenátom doslova milovať. Chrumkavé kúsky mäsa pečené s cibuľou a cesnakom krásne voňajú a ešte lepšie chutia. Ako prílohu podávajte knedľu alebo krajce chleba.

Ingrediencie

  • 600 gbravčové pliecko

  • 3 kscibuľa

  • 1 strúčikcesnaku

  • soľ

  • celá rasca

  • 200 gčerstvý špenát

  • 1 PLmaslo

  • 1 strúčikcesnaku na prípravu špenátu

Postup

  1. Mäso nakrájame na kocky, pridáme k nim očistenú cibuľu nakrájanú na mesiačiky a cesnak nakrájaný na plátky. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a pečieme pri 160 °C do mäkka.

  2. Špenát umyjeme a orestujeme na masle spolu s cesnakom, osolíme. Podávame spolu s mäsom a napríklad zemiakovou knedľou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.